Kako da sms hotoglasi postanu mesto vašeg uspeha

hotoglasi kuckanje

Možda i dalje ne verujete da su hotoglasi toliko popularni i da je flertovanje preko sms dopisivanja mnogima donelo uspeha. Teško je poverovati da ste pre samo 20 godina morali da pozovete nekoga telefonom ili da se nađete sa uživo da biste flertovali. Sada možete da obavestite nekoga da vam se sviđa tako što ćete jednostavno otkucati brzu poruku. Možda i dodati nekoliko emodžija i pritisnuti „pošalji“.

Međutim, flertovanje putem tekstualnih poruka je umetnost. Ključ je da jasno hotoglasi crnkapokažete svoje interesovanje, a da i dalje zadržite neku intrigu. Da pokažete samopouzdanje, a da ne budete previše “mačo.“ Pitate se kako da flertujete na ovaj način i da hotoglasi postanu mesto vašeg uspeha? Ne brinite, u par koraka ćete izazvati interesovanje vaše simpatije.

Čekaju vas hotoglasi, treba da počnete, u redu – neka bude slatko i jasno.

Bilo da pokušavate da osvojite nekoga sa kim ste se upravo našli na hotoglasima. Ili pokušavate da podignete stvari na viši nivo sa nekim sa kim ste već izlazili nekoliko puta. Pravilo je – što je poruka jednostavnija, to bolje.

Dakle, izbegavajte da kucate super dugačak tekst ako želite flertujući ton. Razmislite o tome na ovaj način: šta bi bilo efikasnije da privučete vašu pažnju u kafiću. Ako se neko nasmeši, kaže „Dobar dan, ta haljina vam stoji savršeno.“ Ili ako vam neko priđe i pet minuta priča o svom životu? Kraća ali jasna sms poruka ne samo da je glatkija, već i podstiče na druženje. Onako kako prirodno govorite u stvarnom životu, tako i pišite svoje porukice.

Kad god, gde god – uvek ustanite pozitivni.

Flert, po prirodi, treba da bude veseo i bezbrižan. Trebalo bi da se oboje osećate kao da ste ponovo u srednjoj školi. Dakle, kada tražite koketni ton, želite da izbegnete razgovor o bilo čemu previše teškom ili intenzivnom. Budite super raspoloženi, jer će tada objekat ljubavi početi da vas povezuje sa pozitivnim vibracijama. Dame na hotoglasima nemaju želju za dramama i prepirkama. Njih ne zanimaju tmurni smoreni ljudi. Negativnost OUT a Pozitivnost je IN!

Komplimenti su najvažniji jer hotoglasi to obožavaju.

Kako kažu – laskanje će vas svuda dovesti. Ali zapamtite: kompliment će zaista imati željeni efekat samo ako je iskren. Razmislite o stvarima koje vam se iskreno najviše dopadaju u vezi sa svojom simpatijom. Iskoristite jednu od njih kao polaznu tačku za uspostavljanje kontakta.hotoglasi osmeh

Ako ste se već lično sreli bar jednom ili ste dosta kuckali, možete da učvrstite odnos kroz šale i humor. Duhovitost iznutra stvara osećaj bliskosti i intimnosti, humor čini da se primalac oseća dobro, srećno i nasmejano. Takođe možete slobodno da dodate emodži ili dva svojim koketnim tekstovima za malo emotivnog ukusa, ali pokušajte da ne preterujete.

Ono što napišete svojim rečima je ono što se računa, a emodžiji su namenjeni samo da poboljšaju ton poruke. Oni su dobri pošto primalac ne može da vidi vaše izraze lica ili da čuje vaš glas. Na kraju, imajte na umu da su hotoglasi i slanje poruka super efikasno sredstvo za podizanje interesovanja. Dakle, koristite svoje tekstualne poruke iskreno, pozitivno, sa osećajem, i sigurno ćete imati uspeha.