Kako Znaš da te Gotivi – Preko Poruka

kuckanje dopisivanje

Znakovi da li te žena zaista gotivi, na osnovu njenih poruka

Može biti pomalo komplikovano shvatiti ženu. Naročito ako morate da razumete znakove na osnovu njenih tekstualnih poruka. Nije da je i uživo mnogo lako, ali ovo je ipak veći izazov. Tekstualni razgovori iliti kuckanje su danas važan aspekt svake vrste odnosa. Dakle, kako odabrati prave znakove da biste znali da li vas žena dotična zaista gotivi? Ne brinite, mi smo tu da pomognemo.

1. Niste jedini koji pokrećete razgovor

Morate da razjasnite jednu stvar sa sobom – ako ste jedini koji stalno prvi pokrećete razgovore, onda nešto ozbiljno nije u redu sa načinom na koji se postavljate, nešto radite pogrešno. Za komunikaciju je potrebno dvoje, a ako ste uvek Vi ti koji započinjete stvari, onda očigledno nije zainteresovana. Međutim, ako se devojka kojoj šaljete poruke pobrine da i sama inicira razgovor s vremena na vreme, to je samo po sebi veliki pokazatelj da joj se sviđate i da želi da vas bolje upozna.

2. Ona brzo odgovara kuckanje dopisivanje

Ne vole sve žene da pokazuju interesovanje tako što stalno šalju poruke. Ne žele da muškarci misle da sve vreme sede sa svojim telefonima i čekaju da im pošaljete poruku. Žele da izgledaju zauzeto, da deluje da imaju uzbudljiv život sa minimalnim slobodnim vremenom. Ali ako vam žena skoro svaki put brzo odgovori, to samo znači da je više nije briga za ta nepisana pravila. Ona želi da odmah odgovori na vaš tekst kako bi nastavila tok razgovora.

3. Šalje dugačke poruke sa mnoštvo dodatnih pitanja

Ako vam dotična šalje dugačke poruke, to je zaista dobar znak. Ona koja nije zainteresovana za vas nikada ne bi gubila vreme na slanje dugih poruka. Ali ako dobijete dodatna pitanja zajedno sa dugim porukama od devojke kojoj ste slali poruke, to samo pokazuje da se ona trudi da uspostavi smislen razgovor s vama jer joj je stalo. Poruke tipa: ćao; evo dobro sam; sve je ok; opušteno; i slično tome, znače da je ne zanimate mnogo.

4. Ona primećuje promenu u vašem stilu pisanja poruka

Žene sve primećuju – ako ovo već niste znali, sada znate. Ako se ženi dopadate, primetiće da li je došlo do promene u načinu na koji joj šaljete poruke. Ako joj obično šaljete mnogo smajlića kada šaljete poruke, a onda jednog dana prestanete, pitaće vas da li je sve u redu. Devojka koja vas gotivi primetiće svaku promenu u vašem stilu slanja poruka. Možda će čak i previše razmišljati ako je ostavite bez odgovora.

5. Ona se izražava na impresivan način

Kada žena nije romantično zainteresovana za vas, neće joj biti bitno da bude zabavna, zanimljiva ili da privuče vašu pažnju. Ali ako joj se zaista sviđate, ona će se pobrinuti da se izrazi na zanimljiv i impresivan način. Izbeći će da se ponavlja, u svoje tekstove uneće mnogo novih elemenata. Ovo je jedan od očiglednih znakova da ona želi da je primetite.

Ovo su samo neki od saveta ali smatramo da su univerzalni i nepobitni. Za ostale stvari, za detaljniju analizu, moraćete sami da protumačite jer svaka je žena drugačija i svaki odnos je specifičan. Ali nema sumnje da ćete uz malo truda vrlo brzo skontati preko tekstualnih poruka da li vas ona želi.