Erotsko Dopisivanje

Erotsko Dopisivanje erotika

Erotsko Dopisivanje ili popularni sexting, pojmovi su koji nisu bili previše poznati pre 30 i više godina. Ali nije iznenađenje da je to doživelo ekspanziju usled bliskih odnosa ljudi sa svojim mobilnim telefonom i drugim tehnologijama. Bilo je samo pitanje vremena kada će sexting postati uobičajena stvar među partnerima. Ali ne samo među njima, već i između osoba koje se ne poznaju.

Seks preko poruka je jednako uzbudljiv kao preko telefonskog poziva. Možete da ga imate bilo kada, bilo gde, a da niko ne primeti. Ipak, virtualni seks preko tekstualnih poruka je svojevrsna umetnost. Pravo, visokotehnološko sredstvo za flertovanje, on je jednako dostupnan onima koji su plašljiviji i stidljivi kao i iskusnim avanturistima. Seksi slanje poruka je jednostavan način da iznenadite svoju ljubav, raspalite novi plamen ili zadirkujete ljubavnika iz daljine. Evo kako i vi možete postati profesionalac u tome. Erotsko Dopisivanje na poslu

Erotsko Dopisivanje sa Jasnim Ciljem.

Seksualne poruke su kao veliko igralište. Ali pre svega, odredite šta želite da dobijete iz toga. Da li želite jednu burnu noć? Možda slatki sastanak sa potencijalnim dečkom/devojkom? Ili želite virtuelnu zabavu uz obostrani orgazam sa neznancem. Kuckajte u skladu sa tim. Vreme je takođe jedan od faktora. Ako vam pošalje poruku posle 23h, njegove namere su verovatno više na fizičkoj strani.

Da biste bili sigurni u namere – testirajte. Da ne biste bili napadni, ili da ne uhvatite osobu nespremnu, budite suptilni. ‘Želim te’ je klasik svih poruka. Ali za one koji su avanturistički nastrojeni, ‘želim da sednem na tebe’ ne znači ništa konkretno, ali potpuno otvara maštu. Morate znati kada da pojačate ton. Jednostavno „mislim na tebe“ takođe može biti seksi.

Bez predugačkih Rečenica.

Još jedno zlatno pravilo: kratke poruke sa direktnim opisima su najefikasnije. Ali koliko god možete izbegavajte skraćenice. Poruke treba da se razmenjuju brzo, ali na pravi način. Skraćenicama i emotikonima nedostaje ukus. E da, i pustite ga da malo čeka (ponekad). Jer iako je impresivno videti ljude kako šalju poruke brzinom svetlosti, čak i najsuptilniji flert zahteva određenu finoću. To znači da ne treba u svakoj prilici da odmah odgovorite na poruku. Kada je u pitanju kratkoročna afera, morate biti jasni. Ali kada je u pitanju nešto dublje, morate znati kako da vas više želi. Naravno, nemojte ga terati da čeka predugo! Uvek odgovorite u normalnom roku. U suprotnom će razmena poruka da izgubi iskru.

Erotsko Dopisivanje zahteva Strpljenje.

Da li ste izneli svoje prljave fantazije, a on nije odgovorio? Udahnite duboko. Ova vrsta seksa je zabavna, ali ne znači potpunu posvećenost. Ponekad je teško za ego, ali u najgorim slučajevima možda ste ga uhvatili u pogrešno vreme ili nije toliko zainteresovan. To se nadovezuje i na sledeću tačku – Budite u trenutku. Kuckali ste dok si bio pijan? Manje je štetno od pijanog poziva, ali ga i dalje ne preporučujemo. Pristupačnost našem mobilnom telefonu može nas naterati da radimo gluposti. Sramota od tih poruka sutradan često je gora od mamurluka.

U braku ste? U vezi? Nema osuđivanja. Erotsko Dopisivanje hot

Ništa vas ne sprečava da imate tekstualne seksualne odnose i to sa više od jednog udvarača. Čak iako ste u braku. Neko će reći da je i to varanje, ali mi nismo ovde da bismo ikoga osuđivali. Odrasli ste i imate pravo na svoje izbore.

Erotsko Dopisivanje podržava Misteriju.

Ako kuckate seksi poruke sa neznancem, izbegavajte da uključite svoje fotografije i posebno svoje lice po svaku cenu. Uostalom, misterija je uvek bila seksi. Probajte da napisanim rečima objasnite svoja osećanja, opišete svoj izgled i ono što upravo radite. Ali niste tu samo zbog te osobe, zato ne uskraćujte sebi zadovoljstvo. Zabavite se ali ne zaboravite i na sebe. Napravite dobru atmosferu, pridružite sebi i neke seksi igračke, ulja, losione, lubrikante. Uživajte!