Dopisivanje preko poruka

Jedna od zanimljivijih tema je bas ova – Dopisivanje Preko Poruka. Kao neko ko ima visegodisnje iskustvo sa dopisivanjem, mogu vam ovaj vid komunikacije definitivno preporuciti. Bezbedan je, anoniman, sto znaci diskreciju za sve nas koji volimo da svrljamo i petljamo se oko zabranjenog voca.

Dopisivanje preko porukaDopisivanje preko poruka je dobro zato sto se lagano mozemo  upoznavati sa drugom osobom. Imamo vremena da vise puta procitamo odgovor, kao i vremena da razmislimo sta cemo odgovoriti. Za sramezljive dusu dalo.

Hotovanje – vruce dopisivanje … Cak i ako pocrvenis, i zamuckujes, to niko ne vidi i ne cuje :))) Mnogo je lakse napisati Da li si napaljena, nego to izgovoriti. Da, glas ima svoju dimenziju i magiju, ali drzacemo se dopisivanja preko sms poruka.

Omoguceno nam je da zamisljamo, sto za nasu prljavu mastu znaci novo neistrazeno podrucje i uzivanje bez granica.

Da li je moguce zaljubiti se preko kuckanja poruka? Naravno 🙂 Ih vise puta sam to iskusila i svaki put je bilo magicno. To iscekivanje poruke, pa napokon taj zvuk…. Posebno kad si u braku, pa se krijes, pa sklanjas telefon i sve se onako seretski smejes i uzivas u tajnoj obozavateljki ili obozavatelju.

Sms Dopisivanje predstavlja neogranicene mogucnosti u istrazivanju kako sebe tako i druge osobe. Kroz kuckanje sam otkrila svoje sklonosti koje nikom ne bih priznala (pa ni sebi) a opet sada kada znam za njih, uzivam maksimalno ….

Ko nije isprobao – obavezno… Ko jeste – taj zna o cemu pisem …

Eh, koliko samo orgazama dozivljenih kroz poruke!