Vika

flert, seksi, uzivanjeIme: Vika

Mesto: Čačak

Godište: 1993.

Zanimanje: Izlasci

 

Opis: Ludi noćni provodi do jutra, flertovanje i sex- tri stvari koje mene zanimaju u životu. Prevarena milion puta, zaljubljena isto toliko i svega mi je preko glave. Živela sam povučeno, bila ona mala dobrica koju su svi znali kao devojku sa lepom perspektivom ali kada se toliko puta zajebeš u životu onda shvatiš da nešto moraš da menjaš kod sebe. I ja sam vala okrenula ne novi list, neko sam uzela potpuno drugu svesku!

Muškarce sam počela da gledam samo kao dodatak onome što imaju među nogama i što me zapravo jedino kod njih i zanima. Ono isfolirano „dušo moja“, „ljubavi“ bla bla bla… znači ne verujem u ta glumatanja i neću nikada ni verovati.

Da, delujem pomalo razočarano u ceo muški rod ali jbg, i ćale nas je napustio tako da nemam ni oca u kojeg bi se ugledala. Zanima me samo provod, zabava a ostalo zajebi. Ako ti to odgovara ti mi piši, ako ne brate mili pali!

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ VIKA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,60din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS