Ja sam od onih čudnih žena, od onih koje privlače zabranjene stvari

punoletni mangupi smatraju jebozovnom mamicom

punoletni mangupi smatraju jebozovnom mamicomIme: Zabranjena

Mesto: Novi Beograd

Godište: 1983.

Zanimanje: Taboo

 

Opis: Ja sam od onih čudnih žena, od onih koje privlače zabranjene stvari, “zabranjeno voće” 😉 U redu je kada me sinovi drugari nazovu MILF, kada pomalo ovlažim na pomisao da me tek punoletni mangupi smatraju jebozovnom mamicom… ali potpuno je nešto drugo kada ih zamišljam u sebi, duboko… sa željom da me zovu “mama.” Ne stidim se toga, inače ne bih ni pisala takve skrivene stvari koje krijem u sebi… ali ta pomisao me potpuno obuzima, svakim danom sve jače.

Ali tu nije kraj, to je samo deo mojih prljavih fantazija… ima i drugih. Kada recimo zamišljam frajera oko mojih godina… uhhh tada svršavam maštajući da me zove svojom sekicom a ja njega svojim bracom. Zar to već nije dovoljno uvrnuto?

Ali tu nije kraj… ponekada kada u moje vlažne snove uskoči i neki stariji gospodin, autoritativan, prgav i strog… dok me pljeska po guzi ja molim svog taticu da prestane, obećavam mu da ću biti dobra a nikako nevaljala ćerkica. Da ću sve ocene da popravim i da se neću tucati okolo!

Uhhh…. napaljena sam…. želim ti biti mamica… sekica… ćerkica…. piši mi… biću šta god poželiš…

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ ZABRANJENA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99in, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050