Ja sam Jecula iz Subotice

romantican, divan, muskaracJedan kiss za sve vas ovde :* Ja sam Jecula iz Subotice, 98-o godište, studiram i bavim se sportom i gledam da uvek kada mogu trčim ili vozim bajs to mi je veoma bitno i ispunjava me. Pored toga volim da slušam muziku i da gledam serije. Ne izlazim prečesto, ali jednom do dva puta mesečno volim da odem u klub sa drugaricama i đuskam.

Nemam previše veza iza sebe i sve su uglavnom bile kratke, još uvek nisam naišla na nekog dovoljno zanimljivog. Za mene je potrebno da bude dobar frajer, da je lep i ljubazan, nikako neki grubijan ili prepotentan lik. Posebno volim ako je romantičan i druželjubiv jer ne volim bezobzirne i povučene tipove. E da, možda ispada da malo zanovetam sada, ali nije na odmet da dobro kuva 😀 Ja volim da klopam posebno morske plodove i ribu.

Ne živim u iluziji da ću ovde pronaći neku svoju srodnu dušu ili nešto tako slično, ali nadam se dobroj zabavi i pozitivnom iskustvu. Kontam da ima i brdo perverznjaka ali ne bojim se ja nikoga, i ja znam biti jaakooo perverzna i nevaljala 😉 :P.

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ JECULA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - VIP: 51,48din, TELENOR: 51,60din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS