Grešila sam… svi grešimo

Volim kada me voliš. Volim sex. Obožavam sex.

Volim kada me voliš. Volim sex. Obožavam sex.Laria. 1982. godište. Sombor. Umetnica.

Volim:

Volim sebe. Volim ljude. Volim prirodu. Volim cveće. Volim ptice. Volim nebo. Volim slobodu. Volim oči. Volim smeh. Volim svetlost. Volim šminku. Volim lepotu. Volim muški glas. Volim muški miris. Volim šetnju. Volim kišu. Volim kada si iskren. Volim kada me voliš. Volim sex. Obožavam sex.

Ne volim:

Ne volim laž! Ne volim strah. Ne volim bol. Ne volim suze. Ne volim vetar. Ne volim nasilje. Ne volim zlobu. Ne volim hladan jastuk. Ne volim prazan krevet. Ne volim muk i tišinu. Ne volim sebe bez tebe.

 

Više je onoga što volim, jer volim život sa svim svojim tamnim i mračnim stranama. Treba znati voleti. Treba razumeti ljubav i znati ga primiti u svoje srce. Grešila sam… svi grešimo… povredila sam… ali sam shvatila grešku i tražim… molim za oprost. Ljude delim na one dobre i one zle, a zlo znam da primetim… Sebe smatram posebnom ne zato da bih se hvalila, već zato što sam naučila da volim. Da li i ti voleti znaš?

KONTAKT:

Hajde da se dopisujemo? Pošalji mi SMS!

Ukucaj u telefon HEJ LARIA Poruku koju želiš i pošalji na broj 6292Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a - A1: 51,48din, TELENOR: 51,99in, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP HEJ i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050